Warning: The magic method OCDI\OneClickDemoImport::__wakeup() must have public visibility in /home/megabanc/domains/megabancuri.ro/public_html/wp-content/plugins/one-click-demo-import/inc/OneClickDemoImport.php on line 128
Bancuri II – Bancuri
Loading...
Bancuri II2021-03-04T15:24:36+02:00

Bancuri

O impresionanta colectie de bancuri

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions.

[fusion_form form_post_id=”654″ hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Bancuri cu albanezi

Bancuri cu animale

Bancuri cu anunturi

Bancuri cu Alinuta

Tatăl o bate pe Alinuţa

martie 27th, 2019|0 Comments

Tatăl o bate pe Alinuţa. După ce a terminat, o întreabă: - Na, acum ştii de ce te-am bătut? - Auuu, întîi mă baţi şi după aia nici măcar nu ştii de ce ai făcut-o...

Alinuţa le strigă părinţilor

iunie 19th, 2018|0 Comments

Alinuţa le strigă părinţilor: - Mamă! Tată! Veniţi repede că s-a spînzurat frati-miu în garaj! Vin ăştia, dar nu văd nimic... - Ce vrei, fă proasto, nu e nimic aici! - Păcăleală de 1 Aprilie,

Bancuri cu ardeleni

Bancuri cu barbati si femei

Bancuri cu arabi

Doi algerieni se intalnesc intr-un bar

martie 1st, 2017|0 Comments

Doi algerieni se intalnesc intr-un bar. - Salut! De unde esti? - Din Algeria. - Ce tare! Si eu sunt din Algeria. In ce an te ai nascut? - In ’52. - Woooow, ce tare!!!

Bancuri cu aviatie

Bancuri cu betivi

Ce se întâmplă în corpul tău atunci când râzi?

Ştii cât de mult contribuie alimentaţia, sportul, odihna şi stilul de viaţă sănătos, în general, la calitatea mai bună a vieţii. Dar te-ai gândit vreodată că şi râsul poate face minuni? El reduce stresul şi tensiunile, îţi face ziua mai frumoasă, iar tu te vei simţi mai bine atât psihic, cât şi fizic.

Merită să râzi din toată inima pentru că, atunci când o faci, în organismul tău se produc o serie de procese benefice pentru sănătate. În primul rând, creierul nostru eliberează în sânge endorfine („moleculele fericirii”), ceea ce ne face să ne simţim instant mai bine, revitalizaţi şi plini de energie.Râsul protejează inima pentru că îmbunătăţeşte şi intensifică fluxul sanguin, ajută la o bună oxigenare a creierului, stimulează musculatura abdominală, musculatura facială şi combate anxietatea.Studiile au demonstrat că oamenii care sunt mai bucuroşi şi râd mai mult au o speranţă de viaţă mai mare, sunt mai puţin stresaţi şi mai creativi.

Bancuri cu blonde

Două tipe la discotecă

noiembrie 16th, 2018|0 Comments

Două tipe la discotecă. Se apropie un tip arătos şi o cere pe una la dans. În timp ce dansează, fata întreabă: - Eşti cam palid. De ce nu mergi mai des la soare? -

Sună o blondă la poliţie

iulie 20th, 2018|0 Comments

Sună o blondă la poliţie: - Mi-au spart maşina, mi-au furat totul... şi volanul, şi pedalele, şi schimbătorul de viteze, totul... Peste 5 minute, îşi dă cu palma peste cap şi sună iar la poliţie:

Bancuri cu Bula

Bancuri cu canibali

Bancuri cu computere

Bancuri cu corporatii

Şeful îi spune angajatului

septembrie 14th, 2017|0 Comments

Şeful îi spune angajatului: - Faci totul atât de încet! Gândeşti încet, scrii încet, vorbeşti încet, te mişti încet! Faci vreun lucru repede? - Da, obosesc repede!

Bancuri cu

Bancuri cu

Bancuri cu

Bancuri cu

Bancuri cu

Bancuri cu

Ultimele articole

Cele mai recente bancuri, bancuri ilustrate, poze sau filmulete haioase!

Atunci cand vine din inima, rasul stimuleaza nu doar starea noastra de spirit, dar si sanatatea prin reducerea durerii. Iata alte sase motive pentru care sa nu lasi o zi sa treaca fara sa razi din tot sufletul.

Mai mult

Daca vei rade des, vei constata o imbunatatire semnificativa a memoriei tale precum si o stare de spirit mai bunasi un risc mai redus de aparitie a depresiei.

Mai mult

Studiile au aratat ca un ras plin de bucurie are efecte terapeutice asupra sanatatii fizice si a bunastarii emotionale. Acesta promoveaza o „reciprocitate emotionala” in care simtim o legatura puternica cu ceilalti. Atunci cand vine din inima, rasul stimuleaza nu doar starea noastra de spirit, dar si sanatatea prin reducerea durerii.

Mai mult

Bancuri cu unguri

Bancuri cu viagra

Bancuri deocheate

Bancuri seci

Banc sec

mai 16th, 2016|0 Comments

Se trezeşte unul de dimineaţă din cauza unor zgomote ciudate: se crăpa de ziuă. O caută pe nevastă-sa în pat şi n-o găseşte: o furase somnul. Se duce la baie şi se uită în oglindă,

“Fericirea este ca o minge: alergăm după ea și cum am prins-o îi dăm cu piciorul.”

Duisseux

“Mulți dintre cei care eșuează o fac pentru că nu și-au dat seama cât de aproape au fost de succes înainte de a renunța.”

Thomas Edison
Go to Top